Webshop

Coronasneltest Lelystad

Bij een gunstige – negatieve – uitslag krijgt u een certificaat (Engels), waarmee u kunt aantonen dat u negatief getest bent, bijvoorbeeld als u op reis wilt.

De antigeen sneltest wordt afgenomen in onze eigen Corona teststraat in Lelystad. Nadat wij uw afspraak hebben bevestigd, verschijnt u op de juiste datum en tijdstip op onze locatie. Uw gegevens hebben wij al geregistreerd tijdens het maken van de coronasneltest afspraak. Nadat u uw afspraakbevestiging heeft overlegd en wij u geïdentificeerd hebben, wordt er bij de coronasneltest met behulp van een wattenstaafje in de neus een monster afgenomen door een goed geïnstrueerd en getrainde medewerker. Wij werken bij de coronasneltest volledig volgens de veiligheidsvoorschriften van het RIVM. U kunt op aangeven van ons personeel, direct weer naar huis om het resultaat af te wachten. 

Het monster wordt na afname door onze professional voorbereid en getest in één van onze analyzers die na 30 minuten de uitslag geven. De coronasneltest uitslag melden wij via SMS, direct nadat deze beschikbaar is, naar het mobiele telefoonnummer dat u tijdens de registratie aan ons heeft doorgegeven.  


Onze coronasneltest in Lelystad

Onze CE gemarkeerde en door het WHO goedgekeurde Corona antigeen Sneltest voor SARS-CoV-2 in Lelystad geeft al binnen 30 minuten een testuitslag. Deze test reageert op de aanwezigheid van het virus (antigeen) en is dus geen antistoffentest die bepaalt of u besmet bent geweest. De coronasneltest kan worden afgenomen vanaf 2 dagen nadat u in de nabijheid van een met het nieuwe Coronavirus besmet persoon in contact bent geweest of bij de eerste klachten van koorts, keelpijn of neusverkoudheid. Zodra onze analyzer de uitslag gereed heeft koppelen wij deze uitslag terug via een SMS. De coronasneltest heeft een hoge specificiteit van 99,68% en reageert alleen op het SARS-CoV-2 virus.

De Corona testuitslag is betrouwbaar en snel. Het gaat om een zogenaamde immunofluorescentiebepaling oftewel een FIA (Fluoriscentie Immuno Assay). Bij deze coronasneltest wordt gebruik gemaakt van een fluorescerende stof die zich alleen bindt op de teststreep indien er antigeen (het virus) aanwezig is. De hoeveelheid fluorescerende stof wordt vervolgens  door de laboratoriumapparatuur gemeten.

Tijdens de coronsnelatest wordt bij u met behulp van een wattenstok een beetje neusslijm afgenomen. Dit monster wordt voor enige seconden in een buisje met een speciale vloeistof gedompeld. De vloeistof wordt vervolgens op een speciaal testcassette gedruppeld, waarna de cassette in een analyzer wordt gestopt. Binnen 15 minuten wordt de testuitslag door het apparaat aan de arts meegedeeld. De test reageert alleen op het Corona SARS-CoV-2 virus.

Deze coronasneltest is iets minder nauwkeurig dan een rt-PCR test. Indien u een negatief testresultaat ontvangt, maar sinds kort wel klachten heeft die bij Corona passen, raden wij u aan om door middel van een rt-PCR test alsnog uw resultaat te laten bevestigen.

Let op: u ontvangt geen koppelcode voor de CoronaCheckApp

Coronasneltest Lelystad – Maak een afspraak

29.95 15 minuten

*De locatie van onze teststraat is in Lelystad.
Let op: u ontvangt geen koppelcode voor de CoronaCheckApp

SKU: 900011 Categories:,
has been added to the cart. View Cart